Hjem > Nyheter > Innhold
Opprinnelsen til flerlags styret elementet
Jul 05, 2017

Japan i 1963 etter dette feltet flerlags styrets ulike ideer og produksjonsmetoder, deretter gradvis spredt over hele verden. Fordi med transistor i æra av integrerte kretser, anvendelse av datamaskinen gradvis etter den høye etterspørselen etter høy funksjonalitet, gjør ledninger kapasitet, overføring kjennetegner en god etterspørsel etter flerlags styret.

[1] flerlags styret i gjeldende program av et svært bredt spekter, flerlags styret til slutt hva slags struktur? Følgende tre nettverket å detalj multi veden styret.

Flerlags styret tre er en tre-lags eller flerlags plate som materiale som er skåret i finér eller kuttet fra finer, og deretter limt med lim. Det er vanligvis laget av oddetallsside skallfasetter og tilstøtende lag fiber retningen på ferniss er vinkelrett til hverandre.

Flerlags styret også kryssfiner er en av de mest brukte materialene for møbler, er en tre-basert panel. En gruppe skallfasetter er vanligvis laget av gjensidig tilstøtende paneler i retning av tilstøtende lag av korn, vanligvis med kronen kryssfiner paneler og indre plater symmetrisk arrangert på hver side av midten eller plate kjernen. Med finér etter tre av retningen for krysset sammensetningen av båren, i varme eller ingen oppvarming under vilkår av undertrykkelse. Antall lag er vanligvis odde, og det er enda noen. Loddrette og vannrette retningen for de fysiske og mekaniske egenskapene små forskjeller. Vanlig kryssfiner, paller og så videre. Kryssfiner kan øke tre utnyttelse og er en stor måte å spare tre.

Flerlags styret er en vanlig materialer i møbler behandling bedrifter, er en tre-basert panel. En gruppe av styrene er vanligvis laget av gjensidig tilstøtende paneler i retning av de tilstøtende lag. Flerlags styret er vanligvis arrangert symmetrisk på begge sider av center eller plate kjernen. Med finér etter tre av retningen for krysset sammensetningen av båren, i varme eller ingen oppvarming under vilkår av undertrykkelse. Antall lag er vanligvis odde, og det er enda noen. Loddrette og vannrette retningen for de fysiske og mekaniske egenskapene små forskjeller. Vanlig kryssfiner, kryssfiner og andre flerlags bord. Flerlags kan øke tre utnyttelse og er en stor måte å spare tre. Også tilgjengelig for fly, skip, tog, biler, bygg og emballasje styret og andre materialer.