Hjem > Nyheter > Innhold
Single Side Board Proofing Design Prosess
Jul 05, 2017

Single Side Board funksjoner:

Den såkalte Single Side Board, det vil si på de mest grunnleggende PCB, alle delene i den ene siden, og ledningene er alle konsentrert på den andre siden. Fordi ledningene bare vises på den ene siden, kaller vi denne typen PCB kalt Single Side Board. Fordi Single Side Board i utformingen av linjen er det mange strenge restriksjoner (fordi bare en side, ledningene ikke kan krysse og må være rundt banen), som nå ikke er brukt, brukes vanligvis i de tidlige kretskortene;

Single Side Board ledningsdiagram til hovednettverksutskrift, det vil si trykt på motstandsagentens kobberoverflate, etter etsning og deretter anti-loddemarkør på marken, og til slutt å bearbeide deler for å fullføre hullet og formen. I tillegg, et lite antall variert produksjon av produkter, bruk av fotoresist for å danne et mønster av fotografering.

I følge figuren kan vi se noen ting, men figuren er ikke helt nøyaktig, så bildet kan bare brukes som referanse. Det vi må se på designprosessen, er hvordan det ser ut.

1, forberedt del:

I begynnelsen av PCB-oppsettet, bør vi først fullføre skjematisk design, få riktig skjema, som er grunnlaget for Single Side Board proofing design. Gjennom skjematisk kan vi få en kobling til egenskapene til hvert nettverksnettverk, i tillegg, i henhold til enhetsparametrene, kan vi finne relevante komponentdata og etablering av alle komponenter i pakken. I tillegg er behovet for strukturelle deler med brettet og rammestørrelsen og plasseringen av installasjonen, plasseringen av funksjonelle unnskyldninger.

2, den spesifikke operasjonsdelen:

Først av alt trenger du å importere alle pakker og nettverkstabeller inn i rammen av etableringen av PCB-filen. Under importprosessen kan noen komponentemballasjefeil foreslås. Vennligst følg feilmeldingen for å rette feilen.

3, faste strukturerelaterte enheter:

Du vil bli løst, for eksempel LED, knapper, dekk, LCD, infrarød sender og andre enheter. Flytt disse enhetene til den tilsvarende installasjonsstedet, og velg låsen i egenskapen for å forhindre misbruk.

4, den generelle utformingen:

Hensikten med det generelle oppsettet er å bestemme plasseringen av de ulike funksjonsmodulene, i PCB-designen er den generelle standard:

I tillegg til enhetene som må monteres på overflaten, er alle patch-enheter plassert på den ene siden av plug-in enheten, vanligvis bunnen;