Hjem > Nyheter > Innhold
På behandlingsteknologi flerlags styret
Jun 23, 2017

Flerlags råd fabrikanter av produkter med utmerket ytelse, men også har høy styrke og seighet, spiker krefter er veldig bra, vanntett og fuktighet overlegen ytelse, er mye brukt i moderne innredning og alle typer møbler produksjon.

Behandling av flerlags bord, det første valget i materialet som skal gjøres, velge samme tykkelse styrets nær brettet, de er små, under samme ledelse av lengdegrad og breddegrad, spesielt mer enn 6 lag av flerlags styret, Må være konsekvent, retning og retning av overlapping, innslaget og innslaget retning overlapping, dette er å sikre at den siste delen av bearbeiding makt konsekvent å produsere høy kvalitet ferdig produkt basis. I prosessen med å trykke på er det nødvendig å ta hensyn til den varme tiden er rimelig å sikre at kolloid i tre fiber Rør full fylling. For å gjøre harpiksen kan være bedre fyller, våt, oppvarming prisen er svært viktig, oppvarming er spesifisitet av laminert temperaturen, kan du kontrollere når temperaturen stige til høy.

Kort sagt, under behandling flerlags styret, er tid og temperatur kontroll den avgjørende faktoren i forholdet mellom det ferdige produktet, måtte forårsake flerlags råd fabrikanter legger stor vekt.

Noen av flere lag i bruk av prosessen, kan være problemer med sprengning, og sprengning platen er ikke tilgjengelig, så flerlags råd fabrikanter må løse dette problemet.

Å løse problemet med flerlags styret sprengning, flerlags råd fabrikanter å gjøre grunnlaget fra produksjonstiden, først og fremst til underlaget tørking, men også legge til riktig mengde konserveringsmidler, og å sikre sine absorpsjon, etter anti-korrosjon behandling. I tillegg behovet for sekundær tørking, underlaget av vannet fjernet for å sikre at tilsvarende interne stress. Og vi bruke tid, men også ta hensyn til det tilsvarende vedlikeholdet, for å hindre fremveksten av eksponering og regn, så flerlags sprengning problemet vil løses, slik at bevaring er også svært viktig.

Men også ta hensyn til problemet med fuktighet, hvis flerlags styret fuktighet damp, deretter utsatt for deformasjon, alvorlige eller selv råte.