Hjem > Nyheter > Innhold
Nordamerikanske PCB salgsvekst fortsetter
Jun 06, 2017

Totalt nordamerikanske PCB forsendelser økt 3,3 prosent i September 2016 forhold til September 2015. Hittil i år forsendelsen vekst endelig nådd positivt territorium på 0,3 prosent, etter sliter med å overvinne negative salgsvekst priser sett tidligere i år. Sammenlignet med forrige måned, var PCB leveransene 12,1 prosent.

PCB bestillinger redusert 2.0 prosent i forhold til September 2015, redusere hittil i år for vekst til 5,2 prosent. Ordrer var ned 7,4 prosent i September sammenlignet med forrige måned.

"Nordamerikanske PCB industrien fortsetter å se beskjeden, men positivt salgsvekst, resultatet av sterk for vekst i månedene av 2016. Bestillinger kontrakt i September bringer bok-til-bill ratio fra en 5 år høy i August til et mer moderat nivå,"sa Sharon Starr, IPCS direktør for markedsundersøkelser. "Bok-til-bill ratio fortsatt positiv 12 sammenhengende måned," lagt hun, "som er en god indikator på positive salgsvekst i fjerde kvartal i år og i neste år."

 

Detaljerte Data tilgjengelig

Den neste utgaven av IPCSNordamerikanske PCB markedet rapporten, som inneholder detaljert September data fra IPC'S PCB statistiske Program, vil være tilgjengelig innen neste uke. Månedlige rapporten presenterer detaljerte funn på stive PCB og fleksibel krets salg og bestillinger, inkludert separate stive og flex bok-til-bill ratio, militære og medisinsk markedsveksten, etterspørselen etter prototyper og andre betimelig data. Denne rapporten er tilgjengelig gratis med aktuelle deltakere i IPC'S PCB statistiske Program og abonnement til andre. Mer informasjon om denne rapporten kan finnes påwww.IPC.org/Market-Research-Reports.

Tolkningen av dataene

Bok-til-bill prosenter beregnes ved å dele verdien av ordrer reservert for de siste tre månedene av verdien av salg fakturert i samme periode fra selskaper i IPCS undersøkelse prøve. En ratio på mer enn 1,00 antyder at dagens etterspørsel er foran tilbud, som er en positiv indikator for salgsvekst de neste tre til seks månedene. En ratio på mindre enn 1,00 angir omvendt.

År på år og år-til-date vekstrater gi meningsfulle visningen av vekst. Måned til måned sammenligninger bør gjøres med forsiktighet som gjenspeiler de sesongmessige effekter og kortsiktige volatilitet. Fordi bestillinger pleier å være mer flyktig enn forsendelser, kan endringer i bok-til-bill ratio fra måned til måned ikke være betydelig mindre en trend i mer enn tre måneder er tydelig. Det er også viktig å vurdere endringer i både bestillinger og følgesedler å forstå hva som driver endringer i bok-til-bill ratio.

IPCS månedlige PCB industrien statistikk er basert på data fra et representativt utvalg av både stive PCB og fleksibel krets produsenter selger i theUSAandCanada. IPC publiserer PCB bok-til-bill ratio på slutten av hver måned. Statistikken for gjeldende måned er tilgjengelig i den siste uken i måneden.