Hjem > Nyheter > Innhold
Hvordan å dømme enkelt Side styret og flerlags styret
Jun 23, 2017

1 enkelt Side bord er den mest grunnleggende PCB, deler konsentrert i ene, wire er konsentrert på den andre siden. Fordi ledningene vises bare på den ene siden, kaller vi denne typen PCB kalt enkelt Side bord. Fordi det er mange strenge begrensninger på utformingen av ensidig (fordi det er bare én side, ledninger kan ikke krysse og må være rundt banen), bare tidlig kretsen bruker styrets enkelt Side bord koblingsskjemaet du skriver ut skjermen Utskrift), som er trykt på kobber overflaten av motstand agent, etter etsing og deretter til motstanden av trykt merke på motstanden, og til slutt for å sparke måten å fullføre deler guide hull og form.

2, tosidig brettet er kretskort, kretskort, Kunshan kretskort, bygget og kretskort, spesielle kretskort, spesielle kretskort, kretskort fabrikken, kretskort fabrikken, myk kretskort, bløt råd, fleksibel kretskort, fleksibel kretskort, aluminium-baserte kretskort, PCB board, kretskort, kretskort, PCB board, aluminiumsplate, høyfrekvent styret, PCB

Men å bruke to sider av ledningen, må være mellom to sidene har passende sykkelrute tilkoblingen Caixing. "Bro" mellom slike kretser kalles. Guide hullet på PCB, fylt med eller belagt med metall hull, kan det kobles med de to sidene av ledningen. Fordi tosidige paneler er dobbelt så stor som enkelt Side bord paneler, og fordi kablene kan være forskjøvet (kan rutes til andre siden), det er mer egnet for bruk i mer komplekse enn enkelt Side bord krets.

Strengt dobbelt panelet er en svært viktig bord i en PCB råd hans bruk er flott å se en bord PCB Styret ikke er et dobbelt panel er også veldig enkel, jeg tror at venner på forståelsen av en enkelt Side styre er helt forstå dobbelt panelet er den forlengelse av en enkelt Side bord, betyr at ensidig linjen er ikke nok å gå til baksiden, det er viktige funksjoner for tosidige paneler er vias. Enkelt å si at den tosidige linjen, begge sider av linjen har en linje! En oppsummering er: tosidig brettet er tosidig brettet! Noen venner ber for eksempel en styret tosidige linje, men bare en side av de elektroniske delene, slik en bord i slutten er en dobbel panel eller en enkelt Side styre? Svaret er åpenbart, dette forumet er en dobbel panel, men dobbelt panel av tallerkenen lastet med deler bare.

3, flerlags styret er skåret fra delen tre i en finér eller kuttet av tre firkantet kuttet i tynne tre, og deretter Lim laget sammen av tre eller flere lag av plate-aktig materiale, vanligvis med ulike nivå finér og fase fiber av tilstøtende skallfasetter er vinkelrett til hverandre.

Flerlags styret, også kjent som kryssfiner, er en av de mest brukte materialene for møbler. Vanligvis er deres krone kryssfiner paneler og indre brett symmetrisk arrangert på hver side av midten eller plate kjernen. Vanlig kryssfiner, paller og så videre. Kryssfiner kan øke tre utnyttelse og er en stor måte å spare tre.

Dette svaret er anbefalt av kategorien sunt liv