Hjem > Nyheter > Innhold
Kobberfolie går endelig ikke opp!
May 26, 2018


Til slutt markedet etterspørselen svak, Android mobiltelefon inventar justering, Apple mobiltelefon for å stoppe de eldre modellene og den nye maskinen har ennå ikke å trekke varer starte og andre negative faktorer er trykt kretskort fabrikk andre kvartal ytelse vil generelt ikke ideelt, frykt av etterspørselen etterspørselen er også relativt lave CCL-leverandører.


I fjor steg kobberfolie substrat (CCL) prisøkning på 70%, og i februar i år, opp 20%, ledet PCB kobberfolie leverandør fortjeneste steg.

Full utnyttelse av leverandører, siden februar, reduseres de internasjonale kobberprisene gradvis, noe som fører til økning på nesten 1 år med kobberfolieanbud, og støperkostnadene i juni forventes å løsne, og bidrar til å senke foliesubstratet, trykte kretskort fabrikken for å redusere kostnadene .

På grunn av utvidelsen av smarte telefoner, bilelektronikk, datasentre, servere, basestasjoner og andre applikasjoner, vil andre halvdel hilse på Apple 8-liste, IC-kortmarkedet eller være populært.

AOI测试检修机(AOI).jpg