Hjem > Nyheter > Innhold
PCB Board Single Side Board Produksjonsprosess
Jun 12, 2017

1, Single Side Board kutte CCL; (vil være dekket med kobberplate for kutting, vær oppmerksom på kuttespesifikasjoner, før du skjærer behovet for å bake arket);

2, sliping plate; (i møllen i skjæringen av CCL-rengjøringen, slik at overflaten uten støv, grus og annet avfall, den første slipingen etter baking, to prosesser er en);

3, trykt krets; (i en kobberside som er trykt på kretsdiagrammet, har blekkets anti-korrosjonseffekt)

4, Single Side Board inspeksjon; (overflødig blekk vil bli fjernet, blekk vil være mindre blekk for å fylle blekk, hvis du finner mye dårlig, må justeres, kan dårlige produkter plasseres i det andre trinnet i rengjøringen av etsing blekk, ren og tørr tilbake Denne prosessen gjenbehandles)

5, blekk for å være tørr;

6, etsning; (med reagenset vil det være overflødig kobberkorrosjon, med blekk på kretsen for å beholde kobberet, og deretter bruke reagenset til å rengjøre blekk på kretsen og deretter tørke de tre prosessene er en)

7, Single Side Board drill posisjonerings hull; (etter etsning av borehullets posisjoneringshull)

8, sliping plate; (hullet skal bore hull for rengjøring og tørking, og 2 substrat)

9, skjermen; (på baksiden av substratet trykt på plug-in komponentene silke skjermen, noen merket kode, silke skjermen etter tørking, to prosesser er en)

10, sliping plate; (og deretter en ren)

11, motstand sveising; (ved rengjøring av substratet etter utskrift av grønt oljeloddsresistens, trenger ikke puten grønn olje, skrives ut direkte etter tørking, to prosesser er en)

12, molding; (med slagstøping, kan ingen V-pitbehandling deles inn i to ganger, for eksempel liten rund plate, fra silkeoverflaten til loddeflaten til en liten rund plate, og deretter fra loddetinnflaten til silkeoverflaten Røde Plugghull , etc.)

13, V pit; (liten plate uten V-pit-behandling, vil maskinen bli kuttet av bordet med en underspor)

14, kolofonium; (første slipebrett, rengjør substratstøvet, etter tørking, og deretter belagt med et lag med tynt lag av kolofonium, de tre prosessene er en)

15, Single Side Board FQC test; (test om deformeringen av substratet, hullet, om linjen er god)

16, flatet; (deformering av substratet flatt, substratet er ikke nødvendig for å glatte driften av denne prosessen)

17, emballasje og frakt.

Merk: silke skjerm og sveising mellom slipeplade prosessen kan utelates, du kan først loddetinn og deretter silke skjerm, den spesielle situasjonen for å se underlaget.

1, utskriftskrets Single Side Board. Vil trekke et godt kretskort med et overføringspapir for å skrive ut, ta hensyn til egen glidende side, den generelle skriver to kretskort, det vil si et stykke papir for å skrive ut to kretskort. Å velge det beste utskriftskortet.

2, kutte CCL, med et lysfølsomt bordsproduksjonskort, fullt diagram. CCL, det vil si, begge sider er dekket med kobberfilmkretskort, CCL-kuttet i størrelsen på kretskortet, ikke for stort for å spare materiale.

3, forbehandling CCL. Med fint sandpapir på overflaten av kobberoksidlaget polert av for å sikre at overføringen av kretskortet, det termiske overføringspapiret på toneren kan skrives fast på CCL, polert er standarden lys, ingen åpenbare flekker.

4, overføringskrets Single Side Board. Vil skrive ut et godt kretskort kuttet i den riktige størrelsen, trykt på siden av det trykte kretskortet på CCL, rettet etter CC i termisk overføringsmaskinen, legges i papiret for å sikre at overføringspapiret ikke forstyrres. Generelt, etter 2-3 ganger overføringen, kan kretskortet være veldig sterk overføring på CCL.