Hjem > Utstilling > Innhold
PCB kretskort kortere inspeksjonsmetoder
Jun 01, 2018

1. Hvis manuell sveising, for å utvikle gode vaner, først og fremst for å visuelt sjekke PCB smart.com/ 'target =' _ blank '> PCB- plate sveising, og bruk et multimeter for å kontrollere nøkkelkretsen (spesielt kraft og jord) er kort; For det andre bruker det en multimeter for å kontrollere om strømforsyningen og bakken kortslutning sveises hver gang en chip; i tillegg kaster ikke sveisestjernen, hvis loddet fløy til benet på brikken (spesielt overflatefeste komponenter), er det ikke lett å finne.

2. 在计算机上打开PCB图,点亮短路的网络,看什么地方离的最近,最容易被连到一块.特别要注意IC内部短路.

2. I datamaskinen for å åpne PCB-diagrammet, lyskretsnettverk, se hvilket sted som er borte fra nærmeste, mest sannsynlig å være festet til et stykke. Spesiell oppmerksomhet bør utføres på IC-kortslutningen.

3. 发现有短路现象.拿一块板来割线(特别适合单/双层板),割线后将每部分功能块分别通电,一部分一部分排除.

3. Ble funnet å ha kortslutning fenomen. Ta et stykke tallerken til sekanten (spesielt egnet for enkel / dobbel plate), sekant vil hver del funksjon blokker er aktivert, en del av utelukkelse.

4. 使用 短路 定位 分析 仪, 如: 新加坡 PROTEQ CB2000, 香港 灵 智 科技 QT50, Guangdong, Kina, POLAR ToneOhm950 多层板 路 短路 探息 仪 等.

4. Ved hjelp av kortposisjonsanalysatoren, som: Singapore PROTEQ CB2000 kortsporere, euro RSCG Hongkong-teknologi for kortslutning til QT50-tracker, British POLAR ToneOhm950 flerlags kortkortdetektor etc ..

5. 如果有BGA芯片,由于所有焊点被芯片覆盖看不见,而且又是多层板(4层以上),因此最好在设计时将每个芯片的电源分割开,用磁珠或0欧电阻连接,这样出现电源与地短路时,断开磁珠检测,很容易定位到某一芯片.由于BGA的焊接难度大,如果不是机器自动焊接,稍不注意就会把相邻的电源与两个焊球短路.

5. Hvis BGA-brikken, brikken er dekket, er alle loddemomentene usynlige, men det er flerlags (mer enn 4), så det er best å designe strømmen per chip splitt åpen, forbundet med magnetiske perler eller 0 ohm motstand, så den strøm og kortslutning, åpen magnetisk gjenkjenning, enkel posisjonering til en brikke. Fordi BGA-sveising er vanskelig, om ikke maskinens automatiske sveising, vil liten oppmerksomhet omdanne to loddekuler nærliggende kraft og jord.

6. 小尺寸的表贴电容焊接时一定要小心,特别是电源滤波电容(103或104),数量多,很容易造成电源与地短路.当然,有时运气不好,会遇到电容本身是短路的,因此最好的办法是焊接前先将电容检测一遍.

6. Liten størrelse overflatemontering kondensator sveising må være forsiktig, spesielt strømforsyning filter kondensator (103 eller 104), antall mange, veldig lett å forårsake strømforsyning og bakken kortslutning. Selvfølgelig, noen ganger uflaks, vil møte kondensatoren selv er kort, så den beste måten er kapasitans deteksjon igjen først før sveising.